ОГОЛОШЕННЯ
опубліковано 19 квітня 2021 року о 15:19

ОГОЛОШЕННЯ

«Про проведення конкурсу на вакантну посаду директора комунального закладу «Новогригорівський сільський клуб»

         Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Васильківської селищної ради відповідно до наказу від 16.04.2021 р. №59 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади  директора комунального закладу «Новогригорівський сільський клуб», що знаходиться за адресою: 52640, Дніпроптеровська  область, Васильківський р-н, с. Новогригорівка, вул. Центральна, 28.

         Кваліфікаційні вимоги:

         Керівником комунального закладу культури може бути призначена особа, яка має вищу освіту або стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

       Для участі у конкурсі до відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Васильківської селищної ради за адресою: вул. Соборна, 27, сел. Василківка, Васильківського р-ну, Дніпропетровська обл., 52600 подаються такі документи:

    -заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

     -автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутністьсудимості;

     - копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

     -мотиваційний лист довільної форми;

     -проект програми розвитку закладу культури на один і п’ять років.

        Строк подання документів – з   19.04.2021 р. до  18.05.2021 р.

        Документи про участь у конкурсі приймаються у відділі освіти, культури,молоді та спорту виконавчого комітету Васильківської селищної ради.


        Конкурсний відбір буде проведений у приміщенні відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Васильківської селищної ради за адресою: вул. Соборна, 27, сел. Василківка, Васильківського р-ну, Дніпропетровська обл., – 31.05. 2021 р. о -10:00.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux